абе и аз не знам на кого да повярвам за магданоза,защото наистина в русенско,а също по спомен и в пазарджик му викат меродия.май много се захласнахме,важното е че се разбира за какво става въпрос,а как му викат не е от чак такова значение.има и много още такива думи в автомобилите сединител-амбреаж, полуоска-полувал, биела-мотовилка,маслообирач-вложка,гумичка бутален пръстен-сегмент и какво ли още не
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и отзиви за Мареа 1,9 джи ти ди
Collapse
X
-
ivel написа:абе и аз не знам на кого да повярвам за магданоза,защото наистина в русенско,а също по спомен и в пазарджик му викат меродия.май много се захласнахме,важното е че се разбира за какво става въпрос,а как му викат не е от чак такова значение.има и много още такива думи в автомобилите сединител-амбреаж, полуоска-полувал, биела-мотовилка,маслообирач-вложка,гумичка бутален пръстен-сегмент и какво ли още неA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ivel написа:абе и аз не знам на кого да повярвам за магданоза,защото наистина в русенско,а също по спомен и в пазарджик му викат меродия.май много се захласнахме,важното е че се разбира за какво става въпрос,а как му викат не е от чак такова значение.има и много още такива думи в автомобилите сединител-амбреаж, полуоска-полувал, биела-мотовилка,маслообирач-вложка,гумичка бутален пръстен-сегмент и какво ли още неОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
chaveto написа:Я сега кажете при JTD дали е правилно на помпата за високо налягане да се казва ГНП. Защото много пъти ми е правена забележка, че при Jtd няма ГНП
Коментар
-
tgeorge написа:emzo написа:Aма колко му помогнахте на колегата ..... идея си нямате.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
[quote="janyboy"]Що бе Емо,само позитивни мнения и отзиви за колата има,аз ако бях на негово място вече щях да си я карам колицата :PЕ, вярно че доста поспамихме, ама и без това рядко ми се случва,пък и колегата ще научи нещо повече като бонус ]Така е колега сега се прибрах наложи ми се да пътувам извън Варна за 2-3 дни и ако имам късмет утре или в други ден ще си я карам и естествено ще се похваля
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:tgeorge написа:emzo написа:Aма колко му помогнахте на колегата ..... идея си нямате.
Коментар
-
janyboy написа:chaveto написа:Я сега кажете при JTD дали е правилно на помпата за високо налягане да се казва ГНП. Защото много пъти ми е правена забележка, че при Jtd няма ГНПhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар