Благодаря колеги че ме ограмотихте, сега вече всичко с евро 3 е ясно. А за данъка във Варна сега като се сетих, имах Ауди 1,9 ТДИ , 110к.с. и доколкото помня плащах 230 или 250 лв., нещо такова. Наш Кирчо няма наяждане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения и отзиви за Мареа 1,9 джи ти ди
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:ivel написа:не съм виждал на мареа ресори,но.....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Dido_Lyubenov написа:ivel написа:не съм виждал на мареа ресори,но.....Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Не съм от разбиращите ама като гледам някои не правят разлика между винтова и листова пружина Мареата е с винтови пружини отзад,а старият ми Москвич е с листови пружини(ресори) отзад. BO,да пружините са вид еластични елементи,и не -в автомобилите листовите пружини,както и не само при тях,се наричат ресори.По темата : jtd110 е си е добър мотор,ще плащаш високия данък,освен ако нямаш познати и да си я регистрираш като 74kw
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:BO написа:Dido_Lyubenov написа:ivel написа:не съм виждал на мареа ресори,но.....A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Dido_Lyubenov написа:BO написа:Dido_Lyubenov написа:ivel написа:не съм виждал на мареа ресори,но.....Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Чети бе, момче ! Линк към онлайн тълковен речник съм ти дал ! Каво се пънеш, не мога да те разбера ?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Е няма нужда да се карате и заяждатеDido_Lyubenov написа:Наведи се и огледай какво има около амортесьорите - едно такова спираловидно ( пружина ). В автомобила това се нарича ресор.BO написа:Ресора е вид еластичен елемент така както и пружината.
Коментар
-
Еее с радио немога да споря. Сори ! Наричайте ги както си искате. Наименованието ресор идва от това каква функция изпълнява, а не дали е листова стомана или спираловидно навита пружина, това е вече друга тема.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
janyboy написа:Ресорът е вид пружина все пак,ако трябва да бъдем точни автомобилните ресори са пакетни листови пружини Сори за офф-аA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
ivel написа:вижте предлагам да не спорим за глупости,защото се сещам,че на магданоза в русе викат меродия,а във варна-съвкупност от подправки.питаш ли ме -от русе съм а живея в краневоA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар