О да, той КТС и компресия мери (т.е. компенсация) и то толкоз вярно, че ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инжектори-СТИЛО-JTD
Collapse
X
-
chaveto написа:iakvvu написа:Не може да се следи,защото дюзата има само кабели за захранване. Колега,ако си от Сливен намериме на ЛС и да я видим тази кола,че да не те стряскат така с диагнози.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
chaveto написа:iakvvu написа:Не може да се следи,защото дюзата има само кабели за захранване. Колега,ако си от Сливен намериме на ЛС и да я видим тази кола,че да не те стряскат така с диагнози.
Коментар
-
Какво му се следи на ЕГР-а, ми не знам нали има само два проводника към него, и няма как да се следи. При дюзата отново са два и там няма как да се следи. Как ли става обратната връзка между ЕГР-ЕКУ и дюза-ЕКУ Явно ЕКУ-то има кристална топка Какво казваш да чакам до версия 5.0 за да мога да си видя температурата
Коментар
-
chaveto написа:Какво му се следи на ЕГР-а, ми не знам нали има само два проводника към него, и няма как да се следи. При дюзата отново са два и там няма как да се следи. Как ли става обратната връзка между ЕГР-ЕКУ и дюза-ЕКУ Явно ЕКУ-то има кристална топка Какво казваш да чакам до версия 5.0 за да мога да си видя температуратаFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
vsd написа:Следи се или само се задава и после гледаш колко е зададено с диагностичния софт. Няма датчик, който да следи колко е отворена клапата за да се върне инфо към еку-то и то да коригира. С дюзите е същото. Ти им казваш да пръскат 60 мм3, а те дали пръскат 55 или 67, само те си знаят.
Коментар
-
Корекция на дюзите има-това че ние не можем да го видим с нашите софтове си е наш проблем!Дюзите с колко кабела са няма значение корекцията се прави по-инерцията на маховика спрямо даден цилиндър!Дори още от първите ТДИ на фолксваген има корекция на впръскване на даден цилиндър!ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар