Здравейте,закъсах с колата (1,9 ЖТД 2002) вкарвам ключа, въртя, половината ми лампи не изгасват. дава ми постоянно грешки. пробвах да запаля така, но само върти мотора и неможе да го запали.перката ми отпред също се включва докато чакам да ми изгаснат лампите и почва да се върти.онзи ден сменях акомулатор. първия ден всичко ОК. на втория при първото завъртане на ключа ми светват лампите и не изгасват. като изключа и дам на контакт отново ми изгасваха, но пак неможех да запаля. върти си мотора но не пали.направо ми се скапа целия ден .. от какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило-то НЕ ПАЛИ
Collapse
X
-
ток йок...освен всичко друго което ти казаха колегите пробвай и с друг акумолатор защото с този като я слушам как бавно върти...може нещо да не е ОК...А иначе ти свети и катинара който е и за имото...т.е. и да въртиш и да не въртиш докато не му изгасне лампата няма да запалиш...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Проверка на D4 конектора , не изгасне ли катинара - няма да запалиш !http://www.fiatforum.com/stilo-guide...Сигурно вече е банално, но една диагностика ще каже къде е проблемаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Вземи един мултицет,дай колата на контакт и измери напрежението върху акумулатора без да въртиш стартера. За по-сигурно пробвай с друг надежден акумулатор,но провери и колко е напрежението на зареждане,когато запали колата. Масата на двигателя е един от гадните моменти в това италианско творение.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Вземи един мултицет,дай колата на контакт и измери напрежението върху акумулатора без да въртиш стартера. За по-сигурно пробвай с друг надежден акумулатор,но провери и колко е напрежението на зареждане,когато запали колата. Масата на двигателя е един от гадните моменти в това италианско творение.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53066Ето ти човек за диагностика, идва и на адрес.И провери наистина този конектор D4, за който ти казва emzo. Наистина докато не изгасне тази лампа няма палене.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар