здравейте колеги купих си Фиат Улисе 2,1тд 99 год има проблем с оборотомера като мине над 3000 стрелката пада и не показва повече трябва да се загаси и тогава пак си показва пак,уреда за горивото показва постояно малко преди фул(пълен),температурата когато е в движение не качва над 70 а на място като се подава газ достига 90 и си включва перката,лампата за аербек е започнала да свети и са я извадили,тъй като са и сменили ГНП Лукас със Бош възможно ли е проблема да е от това.Струва ми се че не набира добре малко тромава е.Предварително Ви благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнение за Фиат Улисе 2,1ТД
Collapse
X
-
Добре дошъл в гилдията,на италианките и най-вече на дизелите.Нищо че е с френски мотор.За стрелката на горивото,трябва да извадиш сондата в резервуара,сигурно поплавъка е заседнал.За температурата,мисля че е нормално да държи 70 градуса,когато се движи,все пак има струя да я охлажда.За това,че е тромава,не очаквай да е бегачка тая кола.Все пак е ван,няма аеродинамика като,на лека кола.Тежи си доста 1690 кг. и има 109к.с.Но пак зависи колко е мудна,дали понася добре,мотора смяната на една помпа с друга(това някой разбиращ да каже) и ако може,дали е направена трансплантацията както трябва.Успех!Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
колега питах и други и те ми казаха 4е е нормално да даржи 70градуса,а за оборотомера ми казаха да си проверя динамото интересува ме колко е нормално да се долива масло от смяна до смяна от тоя кадето я взех колата си няма хабер от коли явно не го е сменял маслото от 13000км правила са му ремонт на двигатела доколото знам трябва да се кара пурвона4ално с по тунко масло и да се смени на малко км
Коментар
-
st3333 написа:колега питах и други и те ми казаха 4е е нормално да даржи 70градуса,а за оборотомера ми казаха да си проверя динамото интересува ме колко е нормално да се долива масло от смяна до смяна от тоя кадето я взех колата си няма хабер от коли явно не го е сменял маслото от 13000км правила са му ремонт на двигатела доколото знам трябва да се кара пурвона4ално с по тунко масло и да се смени на малко кмОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар