Ангренажа е на белези,до преди 2 дена трудно палеше но намерих една изгоряла свеш, след подмяната и пали много добре се пак свалихме капаците но трудно се навира фотоапарат там просто мясото е кът всичко си е на нарет коляновия вал, помпата и разспределителния също няма разминаване дори. По едно време си мислех че са ми дали друг ремък защото на този двигател излизат два варянта но е точно този които трябва. Утре ако имам време ще е закарам на друго място .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.7ТD не иска да върви
Collapse
X
-
Ta4kata написа:Този маркуч които излиза от ГНП-то и влиза във горната част (турбо коректора) несъм го забелязал утре ще разгледам, по него какво преминава, Вакум или налягане надали нафта и как да разбера дали системата е в изправност ?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
serge написа:Dido_Lyubenov написа:Работата отива на диагностика в кадърен сервиз.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
[quote="Dido_Lyubenov"]serge написа:Dido_Lyubenov написа:Работата отива на диагностика в кадърен сервиз.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
Колега аз несъм толкова стиснат та да седя и да чакам някои да ми направи колата и аз да не дам една стотинка, работата е там че в моя град се пишат в големите сервизи за големи маистори и както винаги става в гаражните сервизи кадето нямат грам електроника си оправям колата която и от 5-те да закарам за ремонт неискам да цитирам просто имената на сервизите някои да несе засегне. Нямам време в момента да е закарам някаде из Пловдив за да е огледа някои помпаджия та да се изклучват помпата, дюзете след това турво и тъй, то си е ясно че пари щесе дадът. фирмата в коята работя се занимава със снегопочистване и незнаеш по кое време ще се пребереш, момента е куц и ако може да се свърши нещо между другата и задължителна работа е добре.
Коментар
-
Ta4kata написа:Колега аз несъм толкова стиснат та да седя и да чакам някои да ми направи колата и аз да не дам една стотинка, работата е там че в моя град се пишат в големите сервизи за големи маистори и както винаги става в гаражните сервизи кадето нямат грам електроника си оправям колата която и от 5-те да закарам за ремонт неискам да цитирам просто имената на сервизите някои да несе засегне. Нямам време в момента да е закарам някаде из Пловдив за да е огледа някои помпаджия та да се изклучват помпата, дюзете след това турво и тъй, то си е ясно че пари щесе дадът. фирмата в коята работя се занимава със снегопочистване и незнаеш по кое време ще се пребереш, момента е куц и ако може да се свърши нещо между другата и задължителна работа е добре.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
Ta4kata написа:В града които живея имаме един сервиз които притежава перфектно оборудване за много пари и сервиза страда от това че хоранямат нужната клалификазия за да работят с тях .PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Ta4kata написа:Колега аз несъм толкова стиснат та да седя и да чакам някои да ми направи колата и аз да не дам една стотинка, работата е там че в моя град се пишат в големите сервизи за големи маистори и както винаги става в гаражните сервизи кадето нямат грам електроника си оправям колата която и от 5-те да закарам за ремонт неискам да цитирам просто имената на сервизите някои да несе засегне. Нямам време в момента да е закарам някаде из Пловдив за да е огледа някои помпаджия та да се изклучват помпата, дюзете след това турво и тъй, то си е ясно че пари щесе дадът. фирмата в коята работя се занимава със снегопочистване и незнаеш по кое време ще се пребереш, момента е куц и ако може да се свърши нещо между другата и задължителна работа е добре.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар