Всеки ден чета по 3-4 часа, но информацията е толкова много че ще отнеме месец.Преди питах но никой не ми отговори(технически съм неграмотен така че не се сърдете).Имам типо 1.9 тд 1990 г. и все чета за ЕКУ-та , има ли такова при мен,кажете и нещо повече за двг. имам също и интеркуулер и дискови спирачки отзад- това фабрично ли е. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обърнете ми внимание, моля
Collapse
X
-
не съм много сигурен че ще мога да ти дам отговори но със сигурност ще трябва да дадеш някой номер на шаси или двигател, или поне малко повече инфо за колата.хайде пиши пук все ще се намери кой да провери и обясни, и типото 200% имаш еку. То управлява и командва работата на мотора, като събира инфо от една кофа датчици и сондиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
varnaliq написа:Оказа се че номера на двигателя е 160А6.046 а VIN-а е ZFA160000 04431996 и след справка дава че модела е 1.9 T.DS а аз имам интеркуулер и е TDI .Някакво объркване има, ама не знам.
Коментар
-
peho написа:http://www.fiat-bg.org:7080/navi?CHASSIS_NO=ZFA16000004431996&PART_SEQ=&COUNTR Y=001&SGRP_COD=&ITEMSRMV=&ALL_FIG=0&KEYPRESSED=&CU RRENT_PAGE=&DRW_NUM=&SHOW_FAMILY_LIST=&MODIFIED_FI ELD=CHASSIS_NO&ITEMSADD=&SRCWRFAM=&ESB_SORT_TYPE=& ADDSPECIAL=&SRCNEWPAR=&SBMK=F&PRINT_MODE=0&FABRICS _COD=&ESB_SUB_VALUE=&CDS_COD=&DEBUG_MODE=&GRP_COD= &SRCRECPAR=&PART_DSC=&PART=&MAX_ROW_NUMBER=&COMM_M ODEL=&ESB_REVIEW=&PREVIOUS_KEY=HOME&IS_RELOAD=&LAS T_SELECTED_PART=&GUI_LANG=3&MAKE=F&SB_CODE=-1&MANODOPERA=&PARENT_PART_COD=&SEARCH_TYPE=&CLICKE D_PAGE_CHANGE=&DV=&SRCNEWFAM=&SELECTED_COLOR_COMB= &ID_MINISITE=&FRM_ELMLGT=22&ITEMSUPD=&CPDNUM=&CPDP RTCOD=&EPER_CAT=SP&SRCRECFAM=&CPDPRTSEQ=&ALL_LIST_ PART=0&FAMILY=&RMODE=&BRANDS=&ITEMSCLR=&DRIVE=S&WI NDOW_ID=1&FAM_DSC=&CPDPRTREF=&SRCWRPAR=&SGS_COD=&S OST_GRPNUM=&FL_PREF_LANGUAGE=&MAX_PAGE_NUMBER=&NEW _HTTP=&SUBSYSTEM=&CLICHE=&ADDNOTES=&PART_COD=&KEY= FORM&LANGUAGE=3&ESB_OPERATION=&SB_FULL=&ESB_ORDER_ TYPE=&SENDFORAUTH=Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
phoenix написа:не съм много сигурен че ще мога да ти дам отговори но със сигурност ще трябва да дадеш някой номер на шаси или двигател, или поне малко повече инфо за колата.хайде пиши пук все ще се намери кой да провери и обясни, и типото 200% имаш еку. То управлява и командва работата на мотора, като събира инфо от една кофа датчици и сонди
Коментар
-
Re: Обърнете ми внимание, моля
ceco написа:Всеки ден чета по 3-4 часа, но информацията е толкова много че ще отнеме месец.Преди питах но никой не ми отговори(технически съм неграмотен така че не се сърдете).Имам типо 1.9 тд 1990 г. и все чета за ЕКУ-та , има ли такова при мен,кажете и нещо повече за двг. имам също и интеркуулер и дискови спирачки отзад- това фабрично ли е. Благодаря предварително.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар