Разглеждам си аз тука из mobile.bg обявите и попадам на следното http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...564&f1=details , как по дяволите ще се направи дизел на газ........един колега и той беше ми ги дрънкал тези,че негов познат си направил дизела на газ.... ????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD мотор на Газ....... WTF ?!?!?!
Collapse
X
-
Не си ли виждал автобусите от градския транспорт с метановите бутилки отгоре?Помпата се наглася да пуска малко нафта,колкото за самовъзпламеняването на горивото,което основно е газ/пропан или метан/,защото няма искрови свещи.Виждал съм в Казанлък и София сервизи,които се занимават с тази трансформация.
-
И някой може ли да даде повече информация относно цена,качество,разход,плюсове,минуси.... ????93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
Умряла работа е с метан че е много тежък. А на снимките като гледам е сложена най малката бутилка. Само ми е интересно как е нагласил компа на jtd-то да регулира горивото. Ако беше механичен дизел ми се вижда по лесно.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
PB 5989 MP написа:Това може да го направи само някой стинкаджия демек бакшиш или така наречените таксиметрови шофьори!Ужас!!!Да си прецакаш този хубав мотор и да му сложиш ГАЗ .... за 5 лв. ХАХХАХАХХАХХАХХАХАХ
Коментар
-
MartoModev написа:PB 5989 MP написа:Това може да го направи само някой стинкаджия демек бакшиш или така наречените таксиметрови шофьори!Ужас!!!Да си прецакаш този хубав мотор и да му сложиш ГАЗ .... за 5 лв. ХАХХАХАХХАХХАХХАХАХPunto 1,9 JTD 80
Коментар
-
Абе ти го смяташ ама ти ще минеш 4 пъти по 50 000км така че инвестицията до някъде си струва.....93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар