Угасна з анафта защото ми се ебава стрелката за нафтата при завой по рязак светва лампичката а сега ми светна 2 Км преди да ми свърщи нафтата имам и брава на която с светната лампа минавам 60 км! Но проблема е следния нафта подкачва има до помпата макар и слабо ми се струва несъм сигурен! Запалих я на дърпане обаче няма мощност никаква реакция при натискане на педала на газта изклу4а ли от скорост веднага гасне! Скоро преди месец ми прескочи ангренажа точно при помпата 3 зъба нз дали може да има общо! От тогав аот помпата тече слабо нафта в задния и край! Незнам какво да правя сег!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9 ТД Угасна и не иска да запали!
Collapse
X
-
Трябва да я обезвъздушиш. На горивния филтър има отгоре пробка за ключ 10. Първо разхлабващ там и помпиш докато потече нафта без мехурчета и стягаш - внимавай да не пренатегнеш и да развалиш резбата. Посе на самата помпа има пробка за обезвъздушаване - прилича на гресьорка. Разхлабва се с луличка 8 и пак пмпиш до потичане на нафта без мехурчета и стягаш пробката. Следва да запалиш, като след това обезвъздушаване, първото палене ще е малко трудно, със следващите няма да има проблеми.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Като дадеш на контакт, чува ли се бръмченето на авансаторния клапан по време на чек -а ? Да не е блокирал ? Ако не затваря, нафтата която трябва да отиде към дюзите се връща на входа за излишно гориво на помпата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
mitrity написа:Аз залагам че ремъка е прескочил.Един приятел носи помпата си на ремонт и като я слага си прави сам центровката на ангренажа и не го е зацепил правилно и пак така много трудно но палеше поне от място.Центрова го пак и сега няма проблеми.
Коментар
-
atk9020 написа:mitrity написа:Аз залагам че ремъка е прескочил.Един приятел носи помпата си на ремонт и като я слага си прави сам центровката на ангренажа и не го е зацепил правилно и пак така много трудно но палеше поне от място.Центрова го пак и сега няма проблеми.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар