Не знам при другите такива двигатели така ли е, при моят има едно забавяне след като завъртя ключа, след изгасването на "жичката". Според мен е от студеното, но пък и не е много нормално не знам. И понеже не е много разбираемо така без да се види съм направил и клип, ако някой може да помогне съм му много благодарен. Много не се вижда кога завъртам ключа след като изгасне "жичката" на таблото, за което се извинявам, запалва след около 4-5сек. след това.http://youtu.be/blUNRkQ5s2gПоздрави и весели празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo MW 1.9 JTD трудно пали
Collapse
X
-
Колеги тоя проблем с забавянето вече го няма, понеже се отървах от стария акумулатор. Мислех, че всичко е ОК докато тази година не хвана първия "кучи студ". Сутрин като се кача подгрявам, лампите изгасват завъртам ключа и нищо не се случва. Стартера не върти, стрелките не играят, както ако акумулатора е отслабнал или да дава грешки от типа ABS ESP и т.н., просто нищо. Чак като повторя няколко пъти процедурата тогава си пали от раз.Единия път замерих акумулатора на max e. След като си запали пак зарежда си нормално.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар