jimi69 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел замръзва решение.
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Dido_Lyubenov написа:jimi69 написа:мани ги тия бензини, печката си е печка , совалката совалка, тая кола трябва да се кара с нафта и за тва се създава добавка против замръзване точка .който иска да слага бензин, за мене тва е се едно да пуснеш на телевизора 380 волта ток същата работаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
emzo написа:Dido_Lyubenov написа:Така е Бензина разказва играта на ГНПОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Който малко разбира немски:http://www.vwclub.bg/forum/download/...9919&mode=viewПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:emzo написа:Dido_Lyubenov написа:Така е Бензина разказва играта на ГНПLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Бензина е.... мамата на двигателното масло и остъргва лагерите ......................Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
pakumba, споко, няма да замръзне дизела ти, освен ако не си карък. Както не веднъж съм писал, че дизела не замръзва от самосебе си, а му помага съдържателя на бензиностанцията.Аз за това винаги зареждам по възможност на 2-3 бензиностанции, никога не съм наливал каквато и да е добавка и никога не съм имал проблем. Разчитам на тази фирма, която притежава лично бензиностанцията, като конкретния обект не е под франчайзинг. Това за мен е един вид гаранция за евентоално по-малко далавери, а от там и вероятността за по-лошо гориво е по-малка. В крайна сметка навсякъде дизела е един и същ. И не е лош, както ридае още такова всеобщо мнение. А ако някой започне да ми обяснява как тук колите задължително харчели поне с 1л над "вносната" нафта, аз винаги си имам конкретен въпрос - Та значи с наша нафта мога да постигна 4.4л/100км разход на 2.4. Това означава, че в Германия ще мога да постигна 3.4, така ли? И почвам да чета отговорите и да се забавлявам Това естествено не пречи да се сложи добавка против замръзване, за собствена утеха. Сигурно помага, може би, най-вероятно.Аз залагам 5лв, че тази зима първия, който ще изреве от проблем с горивото, то ще бъде някой заредил от прословутия Алпин на ОМВ или такъв човек, който си слага наливна нафта. Ей така за спорта.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Качвам ви една снимка от книжката на Мерцедес Е 320 ЦДИ 2004 година.Там пише така:При ’Лятна нафта" :-15 до - 23 - 80% нафта + 20 % бензин-23 до - 30 - 50% нафта + 50% бензинПри ’Зимна нафта’-25 до -30 - 80% нафта + 20 % бензин-30 до - 350 - 50% нафта + 50% бензинКоментарите ги оставям на вас.....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Как пък един път не ми е замръзнала нафтата .......Странно ми е чак, подгрева на горивото работи ли ви ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Stefanaki написа:Dido_Lyubenov написа:Бензина е.... мамата на двигателното масло и остъргва лагерите ......................Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Мен не ме притеснява, че ще замръзна на -10 или -15, интересува ме както преди 2 или 3 години запалих на -27 една сутрин в 5 часа бравото на бензин, дали тогава дизела няма да е замръзнал... И знам, вероятно няма да запаля...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар