Здравейте и ЧЕСТИТА КОЛЕДА,карам Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 D Multijet 2005 и искам да си купя акумулатор,защото в моя днес нямаше ток дадох на 1 приятел да го зареди,но искам да си купя нов какъв ще ми препоръчате марка/модел/цена .Прегледах няколко неща ,но има разлика предложиха ми WHITE HORSE евтин сръбски . . . И Berga скъп . . .Когато е чисто нов трябва ли да се зареди или направо се поставя и карам? - от сайта - от програма на Exide за 2008
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя акумулатор за Fiat Stilo Multi Wagon 1.9D
Collapse
X
-
Искам да си купя акумулатор за Fiat Stilo Multi Wagon 1.9D
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за частиЕтикети: –
-
serge написа:Купи си Exide и няма да сбъркаш. Те са едни от малкото акумулатори, които още не се произвеждат за "третия свят". Имат модели с три години гаранция.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
serge написа:kristiyan.dimitrov написа:И аз съм с Монбат, и съм доста доволен. Акумулатора е на 5г, и дори в сутрешните студове до сега не ме е изоставялAlfa Romeo 156
Коментар
-
Berga Power Block, 77 Ah, 780A Стартов ток- намерих това , но в нашия град е с 24 месеца гаранция (по-добро не намерих има и Berga Basic Block, 74 Ah, 680A "20 лева по-евтин")п.п.Преди да купя ще погледна за Exide (и за BOSH SILVER дано не са им много надути цените)на още 1 място ,но едва ли има - май ще е Berga (казаха ,че е немски) - мнения?!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
VeGa акумулатори някой чул ли е нещо за тях ,че един сервиз ги предлага изгодно с 24 месеца гаранция? - казаха че са немски.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:VeGa акумулатори някой чул ли е нещо за тях ,че един сервиз ги предлага изгодно с 24 месеца гаранция? - казаха че са немски.
Коментар
-
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар