Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шум в купето - Bravo 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шум в купето - Bravo 1.9 JTD

Здравейте,Притежател съм на Фиата вече повече от година, това ми е първата кола и съм изключително доволен,не ми е давала проблеми до сега.От известно време се появи странен шум в купето. В началото си мислех че е от летните гуми защото бяха вече на предела и само чаках да настъпи зимния сезон за да купя нови зимни гуми, но и с новите гуми шума остана. Когато си взех колата беше доста по тиха дори при по-високи обороти, докато сега над 1500 оборота някак си става шумна звука наподобява цепене на въздуха :D иначе на место и в ниските обороти работи идеално? Вървежа на колата не се е променил, върви си като преди. Някакви идеи от къде може да идва това повишение на шума в купето?Весели празници.

Здравей и добре дошъл! Според мен имаш спукан въздуховод на турбото. Както беше писал някой, преди време, когато е спукан колата става като прахосмукачка. За това на ниски обороти и на място не го чуваш. А ЕКУ-то не го отчита като грешка. За всеки случай качвам и снимка, да знаеш кое да гледаш.
    Прикачени файлове

Коментар

Благодаря за отговора.Сравнението с прохосмукачка е много точно, точно такъв става звука Чакам още малко да разпусне сутрешния студ, и ще вдигна капака да видя дали някой от въздуховодите е спукан. Логично звучи да е там проблема, но ще видим.

Коментар

Working...
      X