здрасти колеги когато реше да ’стартирам’ и като сложа 2-ра и забива за момент имам чувството че ще ми опре предната броня и после се изтрелва много рязко и това нещо ме дразни п.п.стило jtd+remapРедактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo JTD забива при ускорение на втора
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колеги,майче неможахте да ме разберете малко е трудно за обясняване като сръгам колата от 1-ва без проблем ускорява даже да е и от 1000рпм,но нали идва момент и да сложа 2-ра и като пусна съединитела рязко и колата забива все едно е 32 коня и после се изтрелва ако я помамя малко на полусъединител го няма този проблем директно почва да пали кеца само на 2-ра прави така на другите скорости и добре изцепва сеSTILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
todorw написа:колега виж тази тема успехhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63668STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Имаш ли ASR? Много е вероятно да оставаш без турбина заради факта че системата и за актуализация не работи адекватно.Соленоиден клапан,вакуумният клапан на самата турбина,напукани(накъсани) маркучи които осигуряват вакуума към турбината или ниско ниво на вакуума.Най добре на компа и да следиш какво се случва в движение.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Имаш ли ASR? Много е вероятно да оставаш без турбина заради факта че системата и за актуализация не работи адекватно.Соленоиден клапан,вакуумният клапан на самата турбина,напукани(накъсани) маркучи които осигуряват вакуума към турбината или ниско ниво на вакуума.STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Ей, някой път сте отвратителни с незнанието си...Поне си научете системите в колите, какво имате и как да го ползвате...Има книжки за четене, има форуми за питане...Карате космически совалки едва ли не, а знаете само да биете магарето с камшика като каруцари...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Ей, някой път сте отвратителни с незнанието си...Поне си научете системите в колите, какво имате и как да го ползвате...Има книжки за четене, има форуми за питане...Карате космически совалки едва ли не, а знаете само да биете магарето с камшика като каруцари...STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
dqvola6669 написа:...а що се отнася до аср-а колега беше прав като го изключих и се оправиха нвшата благодаря!FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар