Колеги авансатора ми тече там, откъдето излиза двойния кабел. Та има ли някакво решение освен замяната. Ако някой е имал подобен проблем, моля да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авансаторът тече, решения?
Collapse
X
-
ppero написа:Като чели няма сменяй гоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Авансатор
ganchoto написа:Колеги авансатора ми тече там, откъдето излиза двойния кабел. Та има ли някакво решение освен замяната. Ако някой е имал подобен проблем, моля да пише.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Re: Авансатор
ivannik написа:ganchoto написа:Колеги авансатора ми тече там, откъдето излиза двойния кабел. Та има ли някакво решение освен замяната. Ако някой е имал подобен проблем, моля да пише.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Нов клапан струва около 200 лв. и се сменя много лесно.Чел съм темите за ремонт на авансаторния клапан, но не мисля че след това ще работи достатъчно коректно, затова препоръчвам смяната му с нов.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Нов клапан струва около 200 лв. и се сменя много лесно.Чел съм темите за ремонт на авансаторния клапан, но не мисля че след това ще работи достатъчно коректно, затова препоръчвам смяната му с нов.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ivannik написа:Dido_Lyubenov написа:Нов клапан струва около 200 лв. и се сменя много лесно.Чел съм темите за ремонт на авансаторния клапан, но не мисля че след това ще работи достатъчно коректно, затова препоръчвам смяната му с нов.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:ivannik написа:Dido_Lyubenov написа:Нов клапан струва около 200 лв. и се сменя много лесно.Чел съм темите за ремонт на авансаторния клапан, но не мисля че след това ще работи достатъчно коректно, затова препоръчвам смяната му с нов.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Глей сиа колега, не го бия по главата да ходи да си купува нов клапан. Казвам какво е моето мнение, както и ти казваш какво е твоето мнение. Защо се вкарваш сега в едни филми и искаш да си мерим пишките пред хората, не мога да те разбера. Помисли върху някои народни мъдрости : "Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща." "Като нямаш дупе за е..не ...." и т.н.т. Остави човека да реши сам как да постъпи. О’К ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар