Момчета, за около 200км ми се скъсаха 3 ремъка. След втория открихме, че хидравличната помпа има огромно биене и я сменихме с "нова" от моргата. След 50-60км се скъса пак. Цепи се по дължина от най-външната писта(откъм гумата) и постепенно върви навън. На пипане и оглед всички шайби и ролки изглеждат наред. На демпферната забелязах, че външния канал е излъскат до блясък. Незнам дали там е проблема. Помагайте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постоянно късане на пистовия ремък?
Collapse
X
-
Колега и аз имах съштия проблем сменик и аз 3 ремъка първо смених паразитната ролка но пак нестана . на мен ми го късаше като го искарваше на вън и го късаше шаибата на вала. и в краина сметка смених оптяжната ролка и се родих. И несе хвърляи на най евтиното . може и без канал трябвати камък 15мм. Успех!
Коментар
-
Смених целия комплект преди около час. Лесно стана. На старата ролка гарнитурата на механизма от долната страна почти липсваше(мисля, че е от тефлон) и имаше изместване от оста с около 3мм надолу. Много трудно сложих рекъка обаче. Опънах ролката докрай. Размерът на ремъка е 1795мм. Правилен ли е според вас?Fiat Bravo 1.9JTD 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар