Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулатор налягане гориво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулатор налягане гориво

Преди време свалих помпата + регулатора от фиат 2.4Jtd и направо я сложих на ланчия 2.4Jtd 140к.с. Още тогава видях, че номерата на регулаторите са различни, но не исках да ги разменям. Днес реших да сменя регулатора.При ланчия номера на регулатора е 0281002488(B) а при фият 0281002243. На пръв поглед се забеляза, че фиатовският няма цедка Гледах да не е паднала..... но я нямаше никъде. Според картинки в нета и там няма цедка. Дали разликата между двата регулатора е само в цедката или има още нещо.

двата номера са взаимозаменяеми
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм с помпа от Капа 2.4jtd, също няма филтър на регулатора!При някой помпи слагат филтър на регулатора, при други не!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Моя регулатор е с филтър. А може ли филтъра да се прехвърли на друг регулатор?
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Помпите са напълно еднакви по номер..... разликата е само в регулаторите. Може би при по старите регулатори няма цедка а в последствие е почнато да се слага. Аз разлика не усетих след смяната, всичко си е както преди :D а и щом са взаимно заменяеми не би трябвало и да има разлика.Филтъра като го гледам само е мушнат и мисля, че няма да е проблем да се свали и сложи на друг регулатор.

Коментар

Working...
          X