и аз я закарах на някакъв ( генеколог ) :D и всичко ми излезе наред.а в събота в кишата неможех да вдигна над 120.настъпя ли го малко и забива.аман,маи пак ще се минава на РУСКО Yellow_Flash_Colorz_PDT_05( АЗЛК )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Engine Fault на Стило
Collapse
X
-
hox написа:Колега dqvola6669Справи ли се с проблема в домашни условия?STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Колеги и аз си реших проблема. След смяна на клапана и нулев ефект се насочих към зацапана геометрия на турбината. Консултирах се с няколко сервиза и след като чух сумите които искат за почистване реших да пробвам с една добавка, която правела чудеса. Поръчах си я от колегата vsd казва се IN & OUT CLEANER на XENUM. Малко е скъпичка и трудна за прилагане (трябва да се изгорят 40л дизел при 3000 оборота, което се оказа проблем), но евекта е страхотен.Fiat Stilo 1.9JTD 115к.с. 2003г. , Fiat Punto 1.1 55к.с. 1997г.
Коментар
-
tihomir_nn написа:Колеги и аз си реших проблема. След смяна на клапана и нулев ефект се насочих към зацапана геометрия на турбината. Консултирах се с няколко сервиза и след като чух сумите които искат за почистване реших да пробвам с една добавка, която правела чудеса. Поръчах си я от колегата vsd казва се IN & OUT CLEANER на XENUM. Малко е скъпичка и трудна за прилагане (трябва да се изгорят 40л дизел при 3000 оборота, което се оказа проблем), но евекта е страхотен.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар