Здравейте колеги, моля за съвет . Става въпрос за типо 1.9д 1994г. чист дизел, а гнп е лукас. текна там откъдето се дава газ . Опитах се да стигна до някъде, но успях само да махна горната пластина и една пружина остана болта , но незнам как да го махна изглежда ми захванат някъде от долу под капака. Та някой , ако знае как се разглобява и какво трябва да сменя, моля да ми каже??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся съвет за теч от ГНП на ТИПО 1.9Д
Collapse
X
-
Re: Търся съвет за теч от ГНП на ТИПО 1.9Д
georgi1973 написа:Здравейте колеги, моля за съвет . Става въпрос за типо 1.9д 1994г. чист дизел, а гнп е лукас. текна там откъдето се дава газ . Опитах се да стигна до някъде, но успях само да махна горната пластина и една пружина остана болта , но незнам как да го махна изглежда ми захванат някъде от долу под капака. Та някой , ако знае как се разглобява и какво трябва да сменя, моля да ми каже??Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
колега отидох преди 1 ден в един уж много добър сервиз дето правят СИЧКО на дизели "дизел хаус" и ми казват 380 лв да я оправят само да я оправят не да я свалят и качат. отивам при един тошко 100 лв пича иска има мноо работа. Има адски много доволни от там. Обаче няма да отида щото има много работа и ше ми я оправи след 2-3 седмици колата. Иначе бих отишал много стабилно мом4е! Тия дето се навиха да ми вземат утре колата пък 70-80 искат, тва само работата за самата помпа става дума, иначе свалянето и то толкова някаде. Така , че колега влез във форуми питай аз от приятели почти никой не е имал тоя проблем да знаят кой кво, щото тия помпи ги правят малко хора. ТЪРСИ!!! тва те съветвам
Коментар
-
Колкото и неприятно да звучи, това е положението. ГНП не се ремонтира в домашни и гаражни условия. Дори и първите бутални ГНП си искат стенд и майстор. Всичко друго е мижай да те лажем. Веднъж я занеси където трябва, колкото и да е скъпо, ще ти излезе по-евтино !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар