колко трябва да е компресиата на fiat punto 1,7 td . моята е 26 на всички цилиндри
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко трябва да е компресиата на fiat punto 1,7 td
Collapse
X
-
Книжката на предишната ми кола-Регата дизел 1714см^3 е още в мен,и там пише компресия 20,5 бара.Докато я карах аз,два пъти съм мерил компресия,и тя показваше 22 бара.В стари писания във форума колега е написал,че на Типо в книжката пише:степ. на сгъстяване 9.5:1 и компресия 12 бара.Така,че на колегата щом като дават степ. на сгъст. 19:1,компресията трябва да му е 24 бара-неговата е 26,значи е О"К!
Коментар
-
iliyan написа:Книжката на предишната ми кола-Регата дизел 1714см^3 е още в мен,и там пише компресия 20,5 бара.Докато я карах аз,два пъти съм мерил компресия,и тя показваше 22 бара.В стари писания във форума колега е написал,че на Типо в книжката пише:степ. на сгъстяване 9.5:1 и компресия 12 бара.Така,че на колегата щом като дават степ. на сгъст. 19:1,компресията трябва да му е 24 бара-неговата е 26,значи е О"К!
Коментар
-
ivel написа:има разлика между степен на сгъстяване и компресия.също има разлика между бар и атмосфера.аз също не знам колко трябва да бъде ,но 25-27 бара е супер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар