Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило или Алфа 147

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дааа алфата няма Сити което да е с електроусилвател на което да се преебват релетата и да блокира когато му е кеф Иначе наистина е много готина екстра ... но да беше по кадърно направена !
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
      Дааа алфата няма Сити което да е с електроусилвател на което да се преебват релетата и да блокира когато му е кеф Иначе наистина е много готина екстра ... но да беше по кадърно направена !
      Колега,Стилото не е Пунто!!! Двата електро усилвателя са различни.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
        emzo написа:
        Алфата няма СИТИ, тая екстра е уникално пристрастяваща.
        Наааайй-големият плюс на Стилото Сетих се и за комфорта в салона...седалките на Алфата са по-удобни.И предните и задните.По-ергономична е.Уредите са по достъпни и се работи с тях с по-малко усилие,но лично мен на дълъг път Алфата ме измаря повече.
        Според мен, погледнеш ли го строго прагматично /е, не много строго / и шофьорски, знаейки сравнително евтината поддръжка и разпространеност из автоморгите, избираш фиата с 4 врати, ако решиш да прежалиш 2-те задни врати се мяташ на стилото с красива задна част, вкараш ли вече чувствата и сърцето... си за алфата, с всичките и масрафи свещи, свещички и куп чаркалца, дето при фичо /задното окачване/ май ги няма
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

ivan_dice написа:
          Ванка, при Пунто са проблемни, при Стило е друг модел и са много надеждни.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги аз предпочитам по евтината подръшка мисля чи по добрия вариянт ще е стилото.

Коментар

SKYLINE87 написа:
              Колеги аз предпочитам по евтината подръшка мисля чи по добрия вариянт ще е стилото.
              Все пак колата втора употреба си е котка в чувал, така, че избиваш това което е в по-добър вид и на оферта. А ако е до евтина поддръжка, дръж под око и фиат браво, все пак не ме напуска чувството, че тоя, който е правил алфа 147, е прекопирал с малки разлики фиат браво На половин цена имаш същински змей

Коментар

Единственото общо нещо между Бравото и 147-цата е блока на мотора и то в случай,че Бравото е JTD.
                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Бравото е като каручка пред Стило/147
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Знам ли, стило съм карал 30м. преден и 30 м заден, алфа 147 около 5 км и така и не сеъм сигурен, че беше съвсем читава, не ми хареса как дърпа. Разбира се, че тва за бравото е шега, но с нещо ми напомнят на външен вид една с друга, със заоблените форми и... с това, че са коли

Коментар

Аз за возията говоря конкретно.Вървежа как да е.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        +1 ( това го каза човек който кара Браво )
                        AUDI 1.8 20V TURBO
                        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                        X