Кажете +- става въпрос за 1.9 ЖТД да ми дадете повечне инфо имам пунто 1.9жтд 80 коня и съм доволен но искам да го сменя кажете това като вариянти как ви се струва колеги .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило или Алфа 147
Collapse
X
-
147 e по-добрата кола.По-добре шумоизолирана, повече върви, по-здрав съединител/маховик.Като недостатък - евентуално по-скъпата цена за закупуване и по-капризното окачване.То и при Стило окачването е проблемно, но при алфата носачите са в повечко.Алфа Ромео си е болест, мания, трябва да си подготвен за нея п.с. кой алфаджия ще похвали фиатF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Братовчед ми хвали много ФИат (кара алфа 145)... Също така бившият ми БОСС много харесваше бившото ми браво (кара алфа 147)... така че има алфисти които си харесват Фиат ....Иначе +1 за 147-цата .... просто е 1 клас над стилото!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:Братовчед ми хвали много ФИат (кара алфа 145)... Също така бившият ми БОСС много харесваше бившото ми браво (кара алфа 147)... така че има алфисти които си харесват Фиат ....Иначе +1 за 147-цата .... просто е 1 клас над стилото!Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Аз бих избрал Алфа-та.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
При положение че имам и двете коли,аз ще питам колегата интерисуващ се за какво му е колата и какъв му е стила на каране?Има моменти в които предпочитам Алфата,има моменти в които искам Стилото(особено когато дойде време за ремонт на ходовата част на Алфата 147-заден лагер главина на Стило 90 лв.,на Алфа-240 лв. ).Окачванията са съвсем различни и това прави усещането в двете коли също коренно различно. И двата двигателя са абсолютно еднакви,но се различават софтуеърно,а тази разлика прави Алфата ЧУВСТВИТЕЛНО по-динамична.Алфата е и по икономична-с около 0,5-1 литър на 100 с един и същ стил на каране.Ако трябва да обобщя опита си и с двете коли,който не мога да споделя в цялост тук везните накланят за Стилото.Но това е спрямо Алфа 147.Никой обаче няма да ме разубеди за качествата на 145,която е в пъти с повече плюсове от двете до сега коментирани.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Аз като реших да сменям бравата гледах и 147 или Стило...Като цяло единствения плюс който намерих при алфата за който ме е яд, че го няма на стилото е 5 врати на хечбек...като дизайн стилото ми харесва повече, като интериор ми харесва повече, като цени на части ми харесва повече...в крайна сметка реших, че само заради две врати не си струва да вземам алфа и си взех фуфу...Не съжалявам сега като ги гледам двете пак си избирам СтильоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Plastex написа:Xaus написа:Аз бих избрал Алфа-та.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
emzo написа:Алфата няма СИТИ, тая екстра е уникално пристрастяваща.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар