Колеги здравейте,дано не се дублира темата ми , уж се огледах ,но намерих само за тресене на място.Та по въпроса бихте ли ми дали малко акЪл , защо милата ми количка птретриса при набиране на 4 скорост.Усеща се малко и на 3-та,но главно точно при превключване на 4-та 2 секунди и спира докато ускоря.Имаме склад за авточасти втора употреба при нас идват много майстори събирам мнения, но никой не ми казва нищо конкретно освен за маховика.Ако е от него защо се получава така? Други ми викат от главата, но двигателя ми е на 65 000 км карам го с Selenia 5W30 . Двигателя го сменях от Стило обърнато на малко Км и него съм сложил този мотор.Съмнявам се да е главата както някой си мислят. Може ли да е от друго? От тампони не мисля,че е защото ако беше от тях щеше да ми тресе на всяка скорост. Какви са вариантите ... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Претрисане на 4-та при ускоряване
Collapse
X
-
най вероятно е двумасовия ти маховик .като угасиш мотора също трябвада усещаш повече тресене.а за главата мога да ти кажа да не я пипаш защото има такива глупаци,които изказват некомпетентни мнения.друга причина но по-малко вероятна е да е разбит тампона на демферната шайба.вдигни колата от дясно на крик,махни гумата и ще видиш демферната шайба.тя е на коляновия вал.огледай и тампона в средата за напуквания
Реклама
Collapse
Коментар