Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загряване на TD100
Collapse
X
-
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
-
cokata_23 написа:Dido_Lyubenov написа:Към другите колеги :ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ МНЕНИЯ ЗА НЕЩА С КОИТО НЕ СТЕ НА ЯСНО !!! ДА СИ ОКОТИ МОТОРА ЛИ ИСКАТЕ ? ДАЙ ДА СЛОЖИМ ПО 50 ТЕРМОСТАТА ОТ ВСИЧКИ МАРКИОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
При мен е като на снимката лято зима си стои където е отбелязано с термостат на снимката, някой път и едно деление под средата при някой по голямо натоварване лятото по баири на на малки скорости извън града ми е дигало до ниво на 2-ра степен на вентилатора, защото първа неми работи, но за другото лято ще го оправя, но сее случвало 2 3 пати само да ми дигне над средата. Термостата е сменян преди година и половина, когато купих колата, защото стария стоеше отворен и не качваше над 1 2 чертички около 40 50 градусаFiat Bravo TD100
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Към другите колеги :ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ МНЕНИЯ ЗА НЕЩА С КОИТО НЕ СТЕ НА ЯСНО !!! ДА СИ ОКОТИ МОТОРА ЛИ ИСКАТЕ ? ДАЙ ДА СЛОЖИМ ПО 50 ТЕРМОСТАТА ОТ ВСИЧКИ МАРКИНЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Валентино_88 написа:Dido_Lyubenov написа:Към другите колеги :ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ МНЕНИЯ ЗА НЕЩА С КОИТО НЕ СТЕ НА ЯСНО !!! ДА СИ ОКОТИ МОТОРА ЛИ ИСКАТЕ ? ДАЙ ДА СЛОЖИМ ПО 50 ТЕРМОСТАТА ОТ ВСИЧКИ МАРКИex FIAT Marea 1.9 TD100
Коментар
-
Валентино_88 написа:Dido_Lyubenov написа:Към другите колеги :ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ МНЕНИЯ ЗА НЕЩА С КОИТО НЕ СТЕ НА ЯСНО !!! ДА СИ ОКОТИ МОТОРА ЛИ ИСКАТЕ ? ДАЙ ДА СЛОЖИМ ПО 50 ТЕРМОСТАТА ОТ ВСИЧКИ МАРКИОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Колега не съм майстор, нито се правя на такъв. В конкретния случай споделям опит от личния ми автомобил, а не така чух, така пише в книгите. Нямам никакво желание да спорим, не си падам по тея неща . Може и някъде да греша, но нали затова сме тук да се поправяме и помагаме. Айде успешен ден на всички.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Валентино_88 написа:Колега не съм майстор, нито се правя на такъв. В конкретния случай споделям опит от личния ми автомобил, а не така чух, така пише в книгите. Нямам никакво желание да спорим, не си падам по тея неща . Може и някъде да греша, но нали затова сме тук да се поправяме и помагаме. Айде успешен ден на всички.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Валентино_88 написа:Колега не съм майстор, нито се правя на такъв. В конкретния случай споделям опит от личния ми автомобил, а не така чух, така пише в книгите. Нямам никакво желание да спорим, не си падам по тея неща . Може и някъде да греша, но нали затова сме тук да се поправяме и помагаме. Айде успешен ден на всички.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
willow75bg написа:При неправилното му монтиране,или ако се остави "стария",които във всеки един момент маже да те изненада.Аз съм с термос от Рено 5 вече втора година се държи по един и същи начин зиме и лете/перфектно/.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Проблема си Ваш, че не поемате . Аз грижи нямам Спасявайте се по единично, смао после да не плачете от много акълAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Dido_Lyubenov написа:Проблема си Ваш, че не поемате . Аз грижи нямам Спасявайте се по единично, смао после да не плачете от много акълНЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
batproho написа:Dido_Lyubenov написа:Проблема си Ваш, че не поемате . Аз грижи нямам Спасявайте се по единично, смао после да не плачете от много акъл
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар