emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв термостат от Рено 5 ще стане за Браво JTD 105?
Collapse
X
-
emzo написа:Вземи си вернет пак от тая фирма - към 58лв.Стрелката ти трябва да закове по средата и да не мърда от там.
Коментар
-
bravo_stz написа:Допитах се тук за компетентно мнение, това последното нито е компетентно нито е някакво мнение, но няма значение.....Тея дни ще се взема на Вернет за 42 лв с 30% отстъпка
Коментар
-
Значи колата на място в движение трябва да държи тия градуси. Разбрах.пп. Колега аз от отдавна съм разбрал, че да се направи едно нещо качествено нема да е евтино Един път левия тампон беше заминал но и тоя под акумолатора и смених само горния, и кво се оказа ? След 4 месеца тампона пак е дроп сърма Така е... искаш малко разход, комън реал , дизел... даваш една кофа с пари, явно трябва да си продам колата да се оправи най накрая (а, като знам колко работи съм направил по нея хич не ми се продава...). Предстои ми да сменям - всички тампони , ревизиониране на нафтовата помпа щото тече, изчистване на всмукателни колектори, мисля и турбината да отворя да изчистя и си мисля, че ще се окаже за рициклиране и тя, и ся разбрах за термостат, и след 25 000 км ангренажен комплект..... (впрочем един път на диагностика ми показа надув на турбината 1.8 бара и аз търся що съска да няма нещо скъсано а то ето що съскала...)Май скоро ще правя тема "Продавам Пунто jtd" ....
Коментар
-
До преди малко го сменяхме този пуст термостат. Направих една тест обиколка от автогарата до Казански и обратно и резултата беше една черта под средата и парното взе да духа вряло, а миналата събота като отивах към селото ми(което е на 30 км от СТЗ) , температурата беше на 2 черти от долу нагоре и парното на MAX духаше марно .........93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
tattoos написа:А за Пунто 1.9 JTD, каква алтернатива може да се намери за термостат ако има такава ? А някой може ли да помогне с линк към темата за "ъпгрейта" с термостат от ренде , че не успявам да я открия с търсачката ...Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
tattoos написа:Ако дадеш и малко подробности от кое Рено и повече детайли, още утре го поръчвам...Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар