Става въпрос за термостата на Бравото от подписа. Не вдига повече от 70 градуса. Та въпроса ми е какъв термостат от Рено 5 става защото разбрах,че има колеги които си слагали такъв. Иначе трябва да се оръся 127 кинта(така ми казаха в Евро 07). :DМодерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв термостат от Рено 5 ще стане за Браво JTD 105?
Collapse
X
-
Аз съм с такъв от ренде монтирах го в маркуча, отиваш и казваш трябва ми от рено 5 термостат на 83 градуса от тия дето са в маркуча, няма да те питат повече. Веднага ми дадоха срещу 10.80 лв. и сега стрелката не мърда от средата. И има такава тема относно монтирането и как трябва да изглежда термостата.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
На моето Пунто сложих на Вернет на 89 градуса, а на това на баща ми Вернет на 86 градуса, че такъв имаше в момента. И на двете коли стрелките стоят по средата и зиме и лете с и без климатик, градско, извънградско и селско П.С. Говоря за термостат от Рено сложен в маркуча.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
emzo написа:Вземи си вернет пак от тая фирма - към 58лв.Стрелката ти трябва да закове по средата и да не мърда от там.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Допитах се тук за компетентно мнение, това последното нито е компетентно нито е някакво мнение, но няма значение.....Тея дни ще се взема на Вернет за 42 лв с 30% отстъпка93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
Имаше тема за присаждане на термостат от Рено 5. Търсачката щеше да ти помогне, но ...?! Както и да е, компетентно мнение няма защото това е не стандартна манипулация и всеки компетентен ще се изкаже адски негативно и може би е прав, принципно? Обаче някой, като мене може да споделят опит. Примерно аз си закупих термостат за нормална петица/имало някаква друга, не знам каква обаче/ точно за 9лв преди 3години. До ден днешен ,като говорим за над 35 000 км работи перфектно и колата също. Вероятно двигателя не се чувства особенно прятно с чуждо тяло, но е факт, че загрява нормално и никога до сега не е загрявал повече от необходимото,т.е. до сега термостата е адекватен. Това е моят опит!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Larii написа:Кое не е компетентно? Какавто ти е въпроса такав ти е и отговора! Имаш един термостат за твоита кола и тряба да си купиш него! Всичко останало е клошарска история.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар