Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при слагане на Антифриз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи бях в МЕТРО и хвърлих едно око на всички добавки,от всякакъв вид.Видях тази "Red weld",те са 2 вида : голямо шишенце за почистване на охл.с-ма и по-малко за запушване на течове.Цената на препарата за запушване беше 8,40лв,шишенцата са сини на цвят.И мисля да взема,а пробвам,че и на мен ми се губи вода,но малко и ми се потят стаклата.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
      Снощи бях в МЕТРО и хвърлих едно око на всички добавки,от всякакъв вид.Видях тази "Red weld",те са 2 вида : голямо шишенце за почистване на охл.с-ма и по-малко за запушване на течове.Цената на препарата за запушване беше 8,40лв,шишенцата са сини на цвят.И мисля да взема,а пробвам,че и на мен ми се губи вода,но малко и ми се потят стаклата.
      колега като вземеш после да пишеш дали има резултат,дали са ти спрели течовете

Коментар

Колега запомни само че тази добавка не обича въздух. Първо сипваш антифриз и обезвъздушаваш качествено и тогава я наливашв системата, и слагаш капачката веднага.Че ако я налееш и по някаква причина има въздух в радиаторите да не ти казвам колко ефективно и бързо ще ги запуши и ще трябва да купуваш нови.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
          Колега запомни само че тази добавка не обича въздух. Първо сипваш антифриз и обезвъздушаваш качествено и тогава я наливашв системата, и слагаш капачката веднага.Че ако я налееш и по някаква причина има въздух в радиаторите да не ти казвам колко ефективно и бързо ще ги запуши и ще трябва да купуваш нови.
          еми аз как да разбера дали са без въздух преди 1 седмица го сложих майстора обезвъздуши радиатора и това е за 1 седмица няма ли да се обезвъздуши и самичак

Коментар

benzol написа:
            ми нищо не съм получил колега
            Имаш лс.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
            X