Снощи бях в МЕТРО и хвърлих едно око на всички добавки,от всякакъв вид.Видях тази "Red weld",те са 2 вида : голямо шишенце за почистване на охл.с-ма и по-малко за запушване на течове.Цената на препарата за запушване беше 8,40лв,шишенцата са сини на цвят.И мисля да взема,а пробвам,че и на мен ми се губи вода,но малко и ми се потят стаклата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при слагане на Антифриз
Collapse
X
-
kal0yanch40 написа:Снощи бях в МЕТРО и хвърлих едно око на всички добавки,от всякакъв вид.Видях тази "Red weld",те са 2 вида : голямо шишенце за почистване на охл.с-ма и по-малко за запушване на течове.Цената на препарата за запушване беше 8,40лв,шишенцата са сини на цвят.И мисля да взема,а пробвам,че и на мен ми се губи вода,но малко и ми се потят стаклата.
Коментар
-
Колега запомни само че тази добавка не обича въздух. Първо сипваш антифриз и обезвъздушаваш качествено и тогава я наливашв системата, и слагаш капачката веднага.Че ако я налееш и по някаква причина има въздух в радиаторите да не ти казвам колко ефективно и бързо ще ги запуши и ще трябва да купуваш нови.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Колега запомни само че тази добавка не обича въздух. Първо сипваш антифриз и обезвъздушаваш качествено и тогава я наливашв системата, и слагаш капачката веднага.Че ако я налееш и по някаква причина има въздух в радиаторите да не ти казвам колко ефективно и бързо ще ги запуши и ще трябва да купуваш нови.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар