Така, забелязал съм го от скоро,че като я паля сутрин има един чаткащ звук, брат ми е бивш автомонтьор и ми каза ,че ми се е разбил лагера на компресора, но странното е,че известно време се чува това чаткане и една такава си мени оборотите ту нараснат ту намалеят(говорим за порядъка на 500 оборота надолу - нагоре) и след около 30-40 секунди се нормализират оборотите на 900 и така. От какво може да е? Нормално ли е ? Да сподели някой колега който е имал подобен проблем да знам какво да правя да я карам ли на сервиз,че започна да ме нерви. !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук при палене сутрин - Браво 1.9 JTD 105
Collapse
X
-
Писа ми да, но викам да не би да е и от нещо друго...... и от скоро се появи едно виене на хидравликата..... Четох ,че ако бил ненатегнат ремъка и се получавало така, защото като че ли при по-високи обороти го няма това виене или просто не го чувам.... :D93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
То се чува само като я запаля, нали това писах и после утихва.... ще видя може и да не успея да се прибера преди 17:00 в СТЗ, ще гледам да успея... като дойда как ще се открием...93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
Коментар
-
To утихва но стърженето си остава, макар и слабо.Другия вариант е да са щурците:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
да да нещо подобно е като от първия клип ама после поутихва и на клипчето се чува колегата като върти волана как се тормози хидравликата, същото е и при мен.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар