оги при мен и с пуснато парно стрелката не мърда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на ТД 100, причини?
Collapse
X
-
ogi28b написа:Дай го, да ти покажа как става Няма как да не мърда, освен ако не се спускаш с двигател, който работи на празен ход. Ако е на предавка - няма впръскване, няма горене. Изстива.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
avent написа:Колега Dido_Lyubenov, представи си че знам как се проверява термостат на кола. Все пак имам документ за за тази професия. Ако си се засегнал лично ти ДРЕМЕ МИ . Само ръсите празни приказки и т.н. Стига сте нападали хората. А бе я си гледай работата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
avent написа:Абе, това яде ли се?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Re: разход на браво
atk9020 написа:има браво което харчи 5.5 на дълго а в града 6.5 които не вярва а дойде да го повозя само да сипе нафта :D говориме за двигател тд100,ако някои може да каже с един резервоар колко минава защото аз минавам 1000 км и гасне говоря саОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:ogi28b написа:Дай го, да ти покажа как става Няма как да не мърда, освен ако не се спускаш с двигател, който работи на празен ход. Ако е на предавка - няма впръскване, няма горене. Изстива.
Коментар
-
chaveto написа:Dido_Lyubenov написа:ogi28b написа:Дай го, да ти покажа как става Няма как да не мърда, освен ако не се спускаш с двигател, който работи на празен ход. Ако е на предавка - няма впръскване, няма горене. Изстива.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
chaveto написа:Dido_Lyubenov написа:ogi28b написа:Дай го, да ти покажа как става Няма как да не мърда, освен ако не се спускаш с двигател, който работи на празен ход. Ако е на предавка - няма впръскване, няма горене. Изстива.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар