Става, може и датчика да е ЕPS.По-евтино идва от Behr.По номера на рамата си вземи термостата, да не вземеш някой погрешен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете мнение за Алфа 145 1,9JTD
Collapse
X
-
я ми разяснете за подгревните свещи при дизелите? Shocked А и друго притеснително нещо /тази сутрин откарахме за смяна на термостат/ но преди това брат ми налива 10л стрелката ходи до 1/4 минал 50км сега стралката е на средата м/у 1/4 и първата и светна пак лампата Shocked тая кола не може да харчи 20/100 дори и с неработещ трмостатPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
а нещо друго мога ли да карам докато свърши горивото е да си нося резерва в багажника за да вида разхода и дали работи датчика и нивомера?, ако ми свърши дизела може ли да прецакам помпа и т.н/Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ok! Иначе сменихме термостата и колат авзе да загравя по бързо и да има парно, дано нещата се оправат :D Иначе е самоле 160-170 ги набира за норматив!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
emzo написа:Крайно НЕпрепоръчително, нафтата "маже" цялата система !http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:emzo написа:Крайно НЕпрепоръчително, нафтата "маже" цялата система !I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар