Само не ми стана ясно как от ниско налягане на маслото стигнахте до дебитомери, турбини и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ниско налягане на маслото
Collapse
X
-
chaveto написа:Само не ми стана ясно как от ниско налягане на маслото стигнахте до дебитомери, турбини и т.н.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
chaveto написа:Само не ми стана ясно как от ниско налягане на маслото стигнахте до дебитомери, турбини и т.н.
Коментар
-
Аз някъде в началото ти бях написал, че не подреждаш и не казваш точно нещата как са се случили...Донякъде те разбирам, защото е станало бързо...Ама това Low Oil Pressure е нищо повече от сигнализация, че налягането на маслото е ниско...Това се получава съвсем нормално, когато паднат оборотите на колата под празен ход или угасне, както е станало в твоя случай...Та на тоя надпис изобщо не е трябвало да му обръщаш внимание...Номера беше да разбереш защо е угаснала колата...А ти от самото начало се беше хванал в тоя надпис...Плюс него със сигурност ти е светнала и лампата за маслото, ако имаш такава...Ама всичко това е повече от нормално...И не ми казвай, че за първи път ти се случва да ти угасне кола...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Аз някъде в началото ти бях написал, че не подреждаш и не казваш точно нещата как са се случили...Донякъде те разбирам, защото е станало бързо...Ама това Low Oil Pressure е нищо повече от сигнализация, че налягането на маслото е ниско...Това се получава съвсем нормално, когато паднат оборотите на колата под празен ход или угасне, както е станало в твоя случай...Та на тоя надпис изобщо не е трябвало да му обръщаш внимание...Номера беше да разбереш защо е угаснала колата...А ти от самото начало се беше хванал в тоя надпис...Плюс него със сигурност ти е светнала и лампата за маслото, ако имаш такава...Ама всичко това е повече от нормално...И не ми казвай, че за първи път ти се случва да ти угасне кола...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар