Колеги споделете мнения за двигателите на фиАт стило като разход и към кой да се ориентирам. Само ми е ясно че има голям данък към 200лв. големия мотор.предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за двата мотора 1,9JTD 80 и 115 кс.
Collapse
X
-
Имам стило мулти вагон 115кс. засичахмея от морето до пазарджик, колата беше пълна, лодка,двигател,жилетки,котви,въжета,куфари.. на моменти и с включен климатик, от Бургас до Стара Загора съм карал с макс 80-90, като 5-та предавка не съм ползвал.. на магистралата като се качих до Пазарджик, средната скорост беше около 140-150, на моменти и 180 ( просто исках да пробвам как върви на по-високата скорост, първи дизел ми е.. ) колата и при 180 при натискане тръгва много добре и ускорява доста добре. Засяках разхода и даде около 4,90 - 5 на 100км. В купето двигателя много слабо се чува при висока скорост, а да бях и със зимни гуми :DЕдин ми каза, че съм си взел "италянски кРъпел" .. повозих го, слезна от колтата и думичка не обели..
Коментар
-
djart написа:Имам стило мулти вагон 115кс. засичахмея от морето до пазарджик, колата беше пълна, лодка,двигател,жилетки,котви,въжета,куфари.. на моменти и с включен климатик, от Бургас до Стара Загора съм карал с макс 80-90, като 5-та предавка не съм ползвал.. на магистралата като се качих до Пазарджик, средната скорост беше около 140-150, на моменти и 180 ( просто исках да пробвам как върви на по-високата скорост, първи дизел ми е.. ) колата и при 180 при натискане тръгва много добре и ускорява доста добре. Засяках разхода и даде около 4,90 - 5 на 100км. В купето двигателя много слабо се чува при висока скорост, а да бях и със зимни гуми :DЕдин ми каза, че съм си взел "италянски кРъпел" .. повозих го, слезна от колтата и думичка не обели..FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
vicool написа:djart написа:Имам стило мулти вагон 115кс. засичахмея от морето до пазарджик, колата беше пълна, лодка,двигател,жилетки,котви,въжета,куфари.. на моменти и с включен климатик, от Бургас до Стара Загора съм карал с макс 80-90, като 5-та предавка не съм ползвал.. на магистралата като се качих до Пазарджик, средната скорост беше около 140-150, на моменти и 180 ( просто исках да пробвам как върви на по-високата скорост, първи дизел ми е.. ) колата и при 180 при натискане тръгва много добре и ускорява доста добре. Засяках разхода и даде около 4,90 - 5 на 100км. В купето двигателя много слабо се чува при висока скорост, а да бях и със зимни гуми :DЕдин ми каза, че съм си взел "италянски кРъпел" .. повозих го, слезна от колтата и думичка не обели..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар