Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за двата мотора 1,9JTD 80 и 115 кс.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за двата мотора 1,9JTD 80 и 115 кс.

Колеги споделете мнения за двигателите на фиАт стило като разход и към кой да се ориентирам. Само ми е ясно че има голям данък към 200лв. големия мотор.предварително благодаря.

Ако не те притеснява данъка, препоръчвам 115-ката, като цяло двата мотора имат еднакви болежки и разлика в поддръжката не мисля че има.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

На 80ката маховика е по-евтин, съединителя също.За разхода според мен 115ката ще се сшрави по-добре.Купето е доста тежко - 5 врато е 1400кг.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

благодаря колеги

Коментар

какъв разход имат тези двигатели.

Коментар

Nikneo написа:
            какъв разход имат тези двигатели.
            При мен 115-ката в купето на Стило дава , извънградски от 4.3 до 5.4 с 16-ки ,а градски около 6-6.2
            FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Имам стило мулти вагон 115кс. засичахмея от морето до пазарджик, колата беше пълна, лодка,двигател,жилетки,котви,въжета,куфари.. на моменти и с включен климатик, от Бургас до Стара Загора съм карал с макс 80-90, като 5-та предавка не съм ползвал.. на магистралата като се качих до Пазарджик, средната скорост беше около 140-150, на моменти и 180 ( просто исках да пробвам как върви на по-високата скорост, първи дизел ми е.. ) колата и при 180 при натискане тръгва много добре и ускорява доста добре. Засяках разхода и даде около 4,90 - 5 на 100км. В купето двигателя много слабо се чува при висока скорост, а да бях и със зимни гуми :DЕдин ми каза, че съм си взел "италянски кРъпел" .. повозих го, слезна от колтата и думичка не обели..

Коментар

djart написа:
                Имам стило мулти вагон 115кс. засичахмея от морето до пазарджик, колата беше пълна, лодка,двигател,жилетки,котви,въжета,куфари.. на моменти и с включен климатик, от Бургас до Стара Загора съм карал с макс 80-90, като 5-та предавка не съм ползвал.. на магистралата като се качих до Пазарджик, средната скорост беше около 140-150, на моменти и 180 ( просто исках да пробвам как върви на по-високата скорост, първи дизел ми е.. ) колата и при 180 при натискане тръгва много добре и ускорява доста добре. Засяках разхода и даде около 4,90 - 5 на 100км. В купето двигателя много слабо се чува при висока скорост, а да бях и със зимни гуми :DЕдин ми каза, че съм си взел "италянски кРъпел" .. повозих го, слезна от колтата и думичка не обели..
                Сори за спама, ама неразбрах - теглил си лодка със 180?!
                FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

vicool написа:
                  djart написа:
                  Сори за спама, ама неразбрах - теглил си лодка със 180?!
                  Не, лодката беше в багажника, както и в двигателя

Коментар

Working...
                  X