Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило 1.9 JTD 115k. чукане отпред в ляво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dule161 написа:
    Вирации те са когато карам в ниските обороти на първа и втора и по някога на трета предавка.
    А на 4та и 5та предавка ? От 1000 до 1500рпм. с лека газ ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като че ли ги има и на 4и 5 чак сега го усетих но както сте ми писали в депзона от 1000 до 1500 оборота.Какво ще рече това?

Коментар

Ми например маховик.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Защо обаче като натисна няколко пъти педала на съединителя колта може да мине и 500км. и няма вибрации и всичко е нормално.А когато не я карам няколко дни докато тръгна и всико се повтаря с тъпите вирации.Сега по навик като седна първата ми работа е да напомпам педала на съединителя и тогава нщата са ОК.Можели горната помпа да прави проблем и как да я разбера.

Коментар

Моля да препоръчате майстор към които да се обърна.Денфера е бая скъпа част и не искам да я сменям без да има защо.И искам да попитам от коя кола пасва обикновен съиденител да не е Денферен

Коментар

Larii написа:
              Веднага ти давам отговора и при мен е така и се казва демпферен маховик!
              Toва твърдение е абсолютно грешно, казвам го след смяна на маховик :D
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Извинявам се че пак ще питам ама не разбрах от коя кола и кой точно модел ще пасне обикновен маховик на Фият Стило 1.9 JTD 115k. 2002g.

Коментар

Working...
                X