Здравейте, имам нужда от техническа литература или ако някои знае как точно действа подгряването през зимата(аз съм с една свещ). Въпроса ми е следния когато паднат температурите и започне да се включва подгряването моята лампа светва и след определено време започва да мига и се чува щракането на реле и по приказките на един познат тогава трябва да го паля след като запали винаги започва едно жестоко тресене и лампата продължава да мига след време спира и всичко се нормализира но това тресене ме претиснявя много не само че се тресе яко но и пуши като кумин на тец. Ако някой знае нещо по въпроса ще му бъда благодарен защото спорет мен не може да е така констуиран.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с подгряването на Фиат Дукато 2.5 тди
Collapse
X
-
dianpelovski написа:Здравейте колеги никой ли няма някаква техническа литература или нещо подобно да прочете и да ми каже ка седат нещата с тази система за подгряване.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
По спомени свещта е към 250 лева... или поне така ми е останало в главата. Преди десетина години си спомням имахме служебно Дукато с изгоряла подгревна свещ. Естествено шефовете казаха да се спасяваме - кинти за свещта няма. Докато беше топло си палеше от осминка, но застудееше ли - само етер му беше цаката. Техническа литература нямам, но доколкото съм запознат, на въросната свещ й викат термостартер. Мощен реотан, който нагрява нафта, която се подава по отделна тръбичка към него, пали се и така горяща се вкарва в цилиндрите през колекторните тръби.
Коментар
-
Колега,ето какво намерих.Много далеч е от 250лв,така че действай - http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 .Без това чудо,зимата ще е много повече от трудна,за буса и за теб.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар