Не шуми нито на ремък нито на ролка. Мотора просто тропа равномерно като обикновен дизел с много малък аванс- много твърдо и отсечено.И питането ми по скоро беше защо 1.9 JTD работи по меко, а тоя толкова твърдо.Някой може ли да ми каже със сигурност този мотор има ли депферна шайба или маховик?Колата съм я имам от нов внос, а за блокирането на валовете четох че ставало с болтове 6 мм така че едва ли са объркани мисля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли начин да трака по малко?
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Щом ти трка равномерно като дизел ... не виждам защо трябва да търсиш проблем в ролки, вериги и разни шайби. Също така тракането на дизела не е от малък а от малко по-голям аванс. На този малкия мотор му трябва този малко голям аванс, иначе няма да има никаква мощност. Явно това е решение на производителя, но за по-сигурно наистина е най-добре да го сравниш с друг такъв ДВГ, а не с по-голям обем или друга марка.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Само че то само със мислене не става приятел.Когато има съмнение за нещо трябва да се провери.Представи си че е сваляна главата за нещо!Ето ти възможност за грешно зацепване.Не твърдя че е това,но от проверката няма да боли глава,а дали става със болт или нещо подобно е въпрос на практика.Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар