Разочарован съм от изпълнението - горивен филтър и ръчна подкаваща помпа с клапан в един корпус при Пежо, не вярвам на Рено да е по-различно. Голям проблем са. Вземи един горивен филтър от VW мисля че бяха, едно цяло с корпуса е и има вход, изход и пробка за обезвъздушаване. Сложи и една "круша" като за ФИАТ и ще си решиш проблема с въздух в горивото и откази да запали по тази причина. Просто елиминирай френската измишльотина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дизелов 1.9 мотор
Collapse
X
-
Пуснато на: Сря, 30 Ное 2011 18:26:49 Здравейте, Нова съм тука и дано да питам на правилното място. Имама Пунто 1.9 чист дизел.От няколко месеца насам пали трудно - с въртене няколко пъти, и от време на време не иска да загасне след като съм изключила от контакт. Смених клапан на горивния филтър....опражи се за един месец и после пак.Слойих отново старото клапанче пак се опражи за една две седмици и после пак проблема се появи. Ходих на диагностика в супер дизел и ми казаха че според тях колата си е ок - тама смениха един маркуч. Ходих и на друг майстор, който с цялата си наглост без да ме пита ми слойил допълнителна помпа в резервоара която да гони въздуха от системата - но сега дори и тя не върши работа. Днес даже ми падна акомулатора от въртене и от студа предполагам Мисля да купя нов акомулатор и да сменя всички подгревни свещи (сменяни се само две от тях - но никога всичките) Моля ви дайте съвет какво може да е или поне къде да отида в софия където 6те открият адекватно какво и е на колата
Коментар
-
bobby_gb написа:Пуснато на: Сря, 30 Ное 2011 18:26:49 Здравейте, Нова съм тука и дано да питам на правилното място. Имама Пунто 1.9 чист дизел.От няколко месеца насам пали трудно - с въртене няколко пъти, и от време на време не иска да загасне след като съм изключила от контакт. Смених клапан на горивния филтър....опражи се за един месец и после пак.Слойих отново старото клапанче пак се опражи за една две седмици и после пак проблема се появи. Ходих на диагностика в супер дизел и ми казаха че според тях колата си е ок - тама смениха един маркуч. Ходих и на друг майстор, който с цялата си наглост без да ме пита ми слойил допълнителна помпа в резервоара която да гони въздуха от системата - но сега дори и тя не върши работа. Днес даже ми падна акомулатора от въртене и от студа предполагам Мисля да купя нов акомулатор и да сменя всички подгревни свещи (сменяни се само две от тях - но никога всичките) Моля ви дайте съвет какво може да е или поне къде да отида в софия където 6те открият адекватно какво и е на колатаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
DogForLife написа:Ами то аз уж духах през маркуча към резервоара не издишаше от никаде, ще го мъча почивните дни.Иначе аз нямам мемпранната подкачващата помпа на филтъра за която говориш, директно си е.Сега е вързано без филтъра.Да му се невиди и кочината.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
bobby_gb написа:Пуснато на: Сря, 30 Ное 2011 18:26:49 Здравейте, Нова съм тука и дано да питам на правилното място. Имама Пунто 1.9 чист дизел.От няколко месеца насам пали трудно - с въртене няколко пъти, и от време на време не иска да загасне след като съм изключила от контакт. Смених клапан на горивния филтър....опражи се за един месец и после пак.Слойих отново старото клапанче пак се опражи за една две седмици и после пак проблема се появи. Ходих на диагностика в супер дизел и ми казаха че според тях колата си е ок - тама смениха един маркуч. Ходих и на друг майстор, който с цялата си наглост без да ме пита ми слойил допълнителна помпа в резервоара която да гони въздуха от системата - но сега дори и тя не върши работа. Днес даже ми падна акомулатора от въртене и от студа предполагам Мисля да купя нов акомулатор и да сменя всички подгревни свещи (сменяни се само две от тях - но никога всичките) Моля ви дайте съвет какво може да е или поне къде да отида в софия където 6те открият адекватно какво и е на колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар