Blue написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.9 JTD - смяна консумативи
Collapse
X
-
Хора, трябва ми спешно човек, който да ми разкодира радиото утре, защото в петък ще пътувам до Хасково и без радио ще се озъбя! Дадоха ми телефона на един специалист, но той не може преди петък, така че работата е много спешна!Моля ви за някакви координати на такива майстори.Диагностика не съм правила още, искам първо да се сменят ремъците и маслата, за да видим реално каква е ситуацията. Иначе колата върви много добре и не се усеща някакъв проблем, освен лека детонация при запалване.
Коментар
-
Да, и аз много й харесвам цвета! Едни лети джанти ще й заспят, но сега се охарчвам здраво покрай регистрации, застраховки, аларми и задължителни консумативи, така че джантите и музиката ще са по-натам. А между другото колата има 12 колони ( по 3 във всяка врата, две отпред на таблото, две на кората и две пищялки отзад, както и 2 малки пищялки от двете страни на таблото), но са с гаден плат, който се е захабил и е сдал багажа. Има ли вариант само колони да се претапицират?
Коментар
-
Колеги, аз да докладвам: смяна на всички филтри, ангренажен ремък и ролки, масло, труд и диагностика на ходова част - 405 лв. Подробната сметка ми е в колата, после ще пиша за нея, акто труда ми беше общо 70 лв от сумата. Пича каза, че няма проблеми колата - няма течове, ходовата част е добре, мотора е добре. Засега свърших с разходите.
Коментар
-
Колеги, аз да докладвам: смяна на всички филтри, ангренажен ремък и ролки, масло, труд и диагностика на ходова част - 405 лв. Подробната сметка ми е в колата, после ще пиша за нея, акто труда ми беше общо 70 лв от сумата. Пича каза, че няма проблеми колата - няма течове, ходовата част е добре, мотора е добре. Засега свърших с разходите.
Коментар
-
Предстои ми първа смяна на масло от както съм собственик на колата - майстора ми препоръча 5W40, реших да се доверя - взех го, но колата ми предполагам е на около 300 000 - имаше ли смисъл да правя това упражнение? 5 литра и филтър за 65 лева. Така или инак - утре го слагам, колеги ми казаха, че ще го "издуха" много бързо и ще доливам .. от как съм я взел - около 1000 км маслото не е мръднало не съм доливал нищо .. ?!Тънкото масло било много важно за турбината.. нямам идея - майстора товари ли ме или не?И изобщо според вас какво масло е добро за JTD ?Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар