Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kaква е очертаната част от снимката - Stilo JTD ?
Collapse
X
-
Демонтирай капака и ще разбереш.Според мен технологичен отвор който е спомагателен при оформянето на отдушника на двигателя както се вижда точно около тази кръгла тапа са и двата маркуча за вентилацията на картерните пари.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
И Пунтото е така, за JTD става въпрос. В една от темите chaveto беше го чистил на Либрата като през него е оставил да минава разредител с помпа известно време.Според мен вътре е спираловиден канал и евентуално някаква мрежа, но няма филтър който да се сменя.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
emzo написа:Да, то това е ясно, вътре как е устроен, подлежи ли на чистене ? Има ли филтърна част ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Паро или водо струйка ? Че първото го нямам, второто го имамA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Е този избор от нещата, които си дал е як.Все едно да питаш коя кола е по-готина, тъмно синята или черната.И двете се мърлят и двете от далече изглеждат черни, ама не баш Аз лично заложих на Elring защото са ти първи в списъка, а и такава сложих преди месец на БМВ-то.Пак имах избор и колкото и да се интересуваш всички имат постижения и имена в тази област.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар