Интересно ми е кой на какво мнение е.За турбо дизелови мотори.-------п.с. аз нея търсех, там да лафим тогава :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против извждането на картерните газове в атмосферата?
Collapse
X
-
Има близка тема.Последното мнение на chaveto ми звучи логично:"След като махнеш картерните газове, се попвишява налягането в картера.......... от там има вероятност да протече от някъде двигателя. От това налягане почва да се затормозява двигателя...... "
-
Dimitar. написа:Има близка тема.Последното мнение на chaveto ми звучи логично:"След като махнеш картерните газове, се попвишява налягането в картера.......... от там има вероятност да протече от някъде двигателя. От това налягане почва да се затормозява двигателя...... "http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Аз съм против отвеждането им в атмосферата. Най-малко ще започнат да влизат в купето и да ми тровят животаEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Dido_Lyubenov написа:Аз съм против отвеждането им в атмосферата. Най-малко ще започнат да влизат в купето и да ми тровят животаbobizdr написа:Това упражнение с отвеждането на газовете съм го правил и не го препоръчвам, защото започва много гадно да мирише в купето.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Не знам пуши ли в купето,но преди месец и аз изведох газовете навън-резултата бе облак дим след колата/даже пуснах тема/.От няколко дена върнах всичко както си беше и за мое голямо учудване пушека изчезна.Вярно,че малко се омаслява въздушния филтър,но това е по малкия проблем.Предстои ми да разуча на какво се дължи това,а вие си правете изводи.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар