Възможно ли е да се замени механичната помпа лукас с механична бош на двигател ТД100?Идеята е да се кара на отработено олио. Благодаря за отделеното внимание.
Възможно ли е да се замени механичната помпа лукас с механична бош на двигател ТД100?Идеята е да се кара на отработено олио. Благодаря за отделеното внимание.
Не ! По-добре си смени колата, с такава която е предвидена да работи със всякакви бози. Управлението на двата модела помпи е много различно.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
А управлението ?Лукас няма да понесе олиото. То ще и скапе всички гумени уплътнения и мембраната на турбо-коректора. За Бош също не съм сигурен че ще държи на био-горива каквото е олиото.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
А управлението ?Лукас няма да понесе олиото. То ще и скапе всички гумени уплътнения и мембраната на турбо-коректора. За Бош също не съм сигурен че ще държи на био-горива каквото е олиото.
Градски,може да съжаляваш че не ме познаваш.Иначе не би питал тези неща тук.Подроности на лични!Успех с олиото!
Може да се сложи помпа от РЕНО СЦЕНИК 1.9ТД. :D защото е същата. Може и бошовска но в багажника. да я транспортираш.
Ей стига ръси ...!Много коли карат помпа DPCN на Лукас и на повечето помпите са им от пред а не от зад на мотора и за това не са заменими подчертавам!!!!!!!!Бошовска трансплантация не е добър вариант,има начин да се приспособи,но се губият определени неща.Правил съм го по настояване на клиент.
Коментар