Здравейте Колеги, надявам се да може някой да ми помогне проблемът е следният, пред месец и нещо бях оставил колата с малко гориво и но ми показваше че мога да измина още 70 км,както си карах и давам газ но при натискането на педала все едно не го натискам имаше едно задаржане и след 1 минута колата изгасна в движение след многократни опити запали все пак отново,откарах я на майстор и ми смениха горивния филтер 1 и колата след това нямаше проблеми но онзи ден пак ми направи същия проблем пак при малко гориво сложихме пак след няколко опита запали но днес при наличието на 15 литра в резервоара пак направи този проблем,не знам да ли има значение но при лек наклон неможе да пали чак след 6 7 път пали.Според вас проблемът какъв може да е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Fiat stilo 1,9 JTD 115 к.с. при палене
Collapse
X
-
Както описваш проблема това е нещо ново и до сега никой колега не е споделил подобен проблем със Стилото,но има подобни теми за JTD 105.В резервоара има помпа и като цяло започни от там.Провери работата и,както и цедката,която е около нея.Провери и хермитичноста на горивните пътища.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Реклама
Collapse
Коментар