Идеята ми е да не сменям двигателя а следните елементи.1.Вместо ГНП помпата от JTD.2.Дюзите дали ще паснат на мястото на тези на ТД 100?3.Компа с всички кабели за управление на JTD агрегата.4.Педала за управление на количеството гориво.Конструктивно ТД и JTD би трябвало да са еднакви с разлика единствено в дюзите или греша някъде.Дали няма разлика в главите им?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От TD 100 към JTD възможно ли е?
Collapse
X
-
Re: От TD 100 към JTD възможно ли е?
Tornado написа:Идеята ми е да не сменям двигателя а следните елементи.1.Вместо ГНП помпата от JTD.2.Дюзите дали ще паснат на мястото на тези на ТД 100?3.Компа с всички кабели за управление на JTD агрегата.4.Педала за управление на количеството гориво.Конструктивно ТД и JTD би трябвало да са еднакви с разлика единствено в дюзите или греша някъде.Дали няма разлика в главите им?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Tornado написа:Идеята ми е да не сменям двигателя а следните елементи.1.Вместо ГНП помпата от JTD.2.Дюзите дали ще паснат на мястото на тези на ТД 100?3.Компа с всички кабели за управление на JTD агрегата.4.Педала за управление на количеството гориво.Конструктивно ТД и JTD би трябвало да са еднакви с разлика единствено в дюзите или греша някъде.Дали няма разлика в главите им?
Коментар
-
Tornado написа:Идеята ми е да не сменям двигателя а следните елементи.1.Вместо ГНП помпата от JTD.2.Дюзите дали ще паснат на мястото на тези на ТД 100?3.Компа с всички кабели за управление на JTD агрегата.4.Педала за управление на количеството гориво.Конструктивно ТД и JTD би трябвало да са еднакви с разлика единствено в дюзите или греша някъде.Дали няма разлика в главите им?
Коментар
-
Tornado написа:Идеята ми е да не сменям двигателя а следните елементи.1.Вместо ГНП помпата от JTD.2.Дюзите дали ще паснат на мястото на тези на ТД 100?3.Компа с всички кабели за управление на JTD агрегата.4.Педала за управление на количеството гориво.Конструктивно ТД и JTD би трябвало да са еднакви с разлика единствено в дюзите или греша някъде.Дали няма разлика в главите им?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Я виж тази обява http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=77240, дали не е по лесен вариант?! Не искам да те отказвам , просто коментирам!едит: като гледам двигателя е незасегнатПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар