Здравейте:Решил съм да си купя бус но Не съм запознат с тези мотори, попитах тук там и всички ми казват, че варианта Fiat Ducato 2.8idTD, е най - сигурен като двигател и впръскваща система, става въпрос за пътуване в чужбина, че не се е бил трошил и не давал дефекти като 2.8 JTD /говоря за впръскващата система комън рейл/, какво бихте ми посъветвали Вие.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТГОВОРИЛИ ОТ ФОРУМА:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Ducato 2.8idTD или 2.8 JTD
Collapse
X
-
Re: Fiat Ducato 2.8idTD или 2.8 JTD
miroslav1973 написа:Здравейте:Решил съм да си купя бус но Не съм запознат с тези мотори, попитах тук там и всички ми казват, че варианта Fiat Ducato 2.8idTD, е най - сигурен като двигател и впръскваща система, става въпрос за пътуване в чужбина, че не се е бил трошил и не давал дефекти като 2.8 JTD /говоря за впръскващата система комън рейл/, какво бихте ми посъветвали Вие.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТГОВОРИЛИ ОТ ФОРУМА:
-
miroslav1973 написа:Благодаря за отговора:Колко е разликата в разхода м/у едното и другото впръскване..?И колко пари струва този датчик който ти казваш, че от него не може да запали мотора...?БЛАГОДАРЯ ОТНОВО:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар