Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Ducato 2.8idTD или 2.8 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Ducato 2.8idTD или 2.8 JTD

Здравейте:Решил съм да си купя бус но Не съм запознат с тези мотори, попитах тук там и всички ми казват, че варианта Fiat Ducato 2.8idTD, е най - сигурен като двигател и впръскваща система, става въпрос за пътуване в чужбина, че не се е бил трошил и не давал дефекти като 2.8 JTD /говоря за впръскващата система комън рейл/, какво бихте ми посъветвали Вие.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТГОВОРИЛИ ОТ ФОРУМА:

Re: Fiat Ducato 2.8idTD или 2.8 JTD

miroslav1973 написа:
    Здравейте:Решил съм да си купя бус но Не съм запознат с тези мотори, попитах тук там и всички ми казват, че варианта Fiat Ducato 2.8idTD, е най - сигурен като двигател и впръскваща система, става въпрос за пътуване в чужбина, че не се е бил трошил и не давал дефекти като 2.8 JTD /говоря за впръскващата система комън рейл/, какво бихте ми посъветвали Вие.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТГОВОРИЛИ ОТ ФОРУМА:
    И на двата модела съм правил помпи и дюзи,така че винаги има риск.Обикновената горивна система е по-стара като изпълнение и предполага по-дълга експлоатация преди да дойде при теб.Там обаче няма датчик който да се скапе и от него да не иска да запали.Мотора е с директно впръскване и пали като трактор само да има нафта!Ако мотора е читав ще ти служи вярно дълги години!Комънрейл мотора като механика е същия но е с друга горивна уредба.Работи много тихо и приятно,по-икономичен е и като цяло е добър избор ако не те е страх от електрониката.Успех!

Коментар

Благодаря за отговора:Колко е разликата в разхода м/у едното и другото впръскване..?И колко пари струва този датчик който ти казваш, че от него не може да запали мотора...?БЛАГОДАРЯ ОТНОВО:

Коментар

miroslav1973 написа:
        Благодаря за отговора:Колко е разликата в разхода м/у едното и другото впръскване..?И колко пари струва този датчик който ти казваш, че от него не може да запали мотора...?БЛАГОДАРЯ ОТНОВО:
        Исках да ти кажа че новия мотор има много електроника като всеки съвременен мотор и всяка част може да се повреди и да откаже да работи.Така спира и мотора,докато стария иска само едно-нафта.Успех!

Коментар

Благодаря ТИ отново:Като купя буса ще пиша...

Коментар

Working...
          X