Колеги, много съм си харесал едно Стило и мисля да го взимам, но има нещо, което ме тревожи! При потегляне на 1-ва припушва съвсем леко, като тръгне се оправя и няма проблем. Интересува ме това нормално ли е за 1,9 JTD? (Мерси предварително)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем, който ме тревожи при бъдещата ми колица
Collapse
X
-
кола
ако е за малко в началото става иначе като караш не трябва да кади като ГОЛФако имаш възможност да е покараш хубаво би било не само по големите пътища и там където има дупки да не тропа -лопа нещо ако можеш е качи на подемник в някой сервиз да е прегледатгледаш дали работят екстри ако има стъкла ,централно радио табло по възможност да има 2 ключа а да не е на 120000 км
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:ако е за малко в началото става иначе като караш не трябва да кади като ГОЛФако имаш възможност да е покараш хубаво би било не само по големите пътища и там където има дупки да не тропа -лопа нещо ако можеш е качи на подемник в някой сервиз да е прегледатгледаш дали работят екстри ако има стъкла ,централно радио табло по възможност да има 2 ключа а да не е на 120000 км
Коментар
-
Човече повярвай ми че пушенето ти е най-малкия проблем, не знаеш колко много главоболия може да ти създаде едно Стило. Но ако все пак си решил да взимаш такова, нека се направи една диагностика преди покупката и да се огледа от човек имащ понятие от ЖТД моторите като цяло :D.Успех в избора.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Re: кола
ogi28b написа:Абе Ключар, защо пишеш по тоя отвратителен начин??? "Я" ли нямаш на клавиатурата, нарочно ли е, какво е? Непрекъснато го оправям, ти пак продължаваш да го правиш?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
JTD 115 предимява повече от 105.Ако предимява черно във високите обороти след сериозно натискане не е проблем.Все пак нека да я види някой който кара такава кола,защото ще знае какво е нормалното предимяване за този мотор.P.S. Ама ти си бил от Сливен.Обади се да я видим тази кола.Пиши на ЛС.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар