Здравейте колеги нов съм във форума.Значи проблема е че мисе губи 4-та скорос ,а след исвесно време се оправя.Вчера смених ме маслото на скотосната кутия и пак същото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с скорости на фиат браво тд100
Collapse
X
-
Може да минеш и с малко /ако е същото разбира се/.Източваш маслото.Сваляш лявото колело,кората /подкалника/ и страничния капак на кутията.Може да се е разхлабила голямата гайка на вала на 5-та скорост.Тогава се бяха разбъркали всички предавки.Ако нямаш замазани шлици затягаш и си готов с перфектни скорости.Успех.BRAVA TD100 ELX `98
Коментар
-
Имал съм такъв случай.Обаче на Каппа 2.0 20в,невлиза 4-та и това е.Ако случайно влезе,то ще е на късмет.Обаче май и 2-та малко по-трудно влизаше.По добре ли е,ако е сложен проблем,дано да не е,да разглоби кутията,да остане без кола в най-добрия случай 1 седмица и след това пак да излезе някакъв проблем,от колкото да си вземе една работеща.Направо да я слага и да кара.И трябва ли да се заяждаш?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ами той втора употреба според мен си има. Според мен е по-добре да я отвори и да се види какви проблеми има и да си кара така. А новата скоростна, която ще е втора употреба как може да я разбере каква е вътре? Той втора употреба си има, така че според мен е по-добре да я отвори и да се види на какъв хал е и да си кара със здраве после. Евтините сметки винаги излизат скъпо. И не се заяждам.Fiat Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар