Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТД 100 леко забива муцуна при обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10661първа тема от раздел дизелови двигатели са събрани по важните теми
    Fiat Bravo TD100

Коментар

Ами по някой път като гледаш специално за нещо , дори и пред очите да ти е не го виждаш Мерси много
      Fiat Marea Weekend
      HLX 1,9 TD 100
      1999

Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.

Коментар

Ако цедката е чиста или я няма ЕГР изолиран вакуми на място турбо-коректора в изправност и пак се ускорява и забива когато си поиска ?Помагайте, моята така прави
        Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
        харчи: DOSTA

Коментар

здравейте,колеги.Бихте ли споделили как точно се маха цедката,защото аз вадя кошницата,но не мога да извадя цедката.Ще съм ви благодарен,ако ми кажете как точно става.Благодаря ви предварително.

Коментар

anton_geroia написа:
            здравейте,колеги.Бихте ли споделили как точно се маха цедката,защото аз вадя кошницата,но не мога да извадя цедката.Ще съм ви благодарен,ако ми кажете как точно става.Благодаря ви предварително.
            Всичко е на щипки и се разглобява без проблеми!

Коментар

а онзи наребрения маркуч как се маха?

Коментар

Не се маха! Отделя се капака на сондата от корпуса.Приемника на сондата остава на маркуча,почистваш и сглобяваш .

Коментар

мерси

Коментар

Working...
                  X