Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капе ми от картера - цена за ремонт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капе ми от картера - цена за ремонт?

Случайно забелязах, че ми е омаслен картера. отидох при автомонтьор и ,като я погледна ми каза, че вероятно е от уплътнението, а можело да излезе и от семерингата. Като ми обясни колко много работа има да отстрани проблема/нали всички така казват/ даде цена 120-150лв. Нормална ли е тази цена за този ремонт и дали диагнозата е правилна/може ли проблема да е от другаде/? Между впрочем сега ,като погледнах и видях , че за една нощ са капнали на асфалта 2-3 капки масло. Досега не съм забелязал да ми харчи масло/гледам я редовно/.

Има вероятност да е спукан някой от маркучите за картерни газове и от там да ти омаслява картера .... поне при мен беше от това!!!
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

КАПИ портокал или КАПИ мандаринаКакво КапИ
      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

stefaka222 написа:
        КАПИ портокал или КАПИ мандаринаКакво КапИ
        Човекът има проблем. Може просто да натиснеш бутона за доклад. Приятно ли ще ти бъде в твоя тема с проблеми някой да се ебава?

Коментар

Преди малко в една друга тема дадох съвет първо да се отиде на парострука да се измие хубаво двигателя и около него и след като покараш някой и друг километър погледни откъде идва теча. Така да се гадае където навсякъде е омаслено е трудна работа .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Първо притегни всички болтове на картера.Теча ти е малък.Не се вкарвай в проблеми-сервизи и майстори!
            Petar

Коментар

Working...
            X